Succeszo biedt de totaaloplossing!

Melvin Bijl

Het ontwikkelen van software is de specialiteit van Succeszo. Software kent tegenwoordig vele soorten en smaken en daarom biedt Succeszo de volgende mogelijkheden op het gebied van apps/applicaties ontwikkelen:

  • Maatwerk oplossingen
  • Data dasboards (integratie met de software, maar ook losstaand)
  • SaaS-oplossingen

 

Voor dat we gaan ontwikkelen, luisteren we altijd naar onze klanten. Wie is onze klant, wat wil de klant, wat wil de klant graag zien als eindproduct/oplossing, welke wensen zijn er, welke problemen zijn er, welke processen dienen ondersteund te worden, etc. Bij Succeszo gaan we zeer zorgvuldig te werk om te creëren wat de klant wenst. Daarbij staat gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en eenvoud centraal. Uiteraard wil het oog ook wat, dus ook de zogenaamde ‘look and feel’ van de applicatie is zeer belangrijk.

 

Hoe ziet het traject eruit? De Business Analist en de UX-designer gaan in de beginfase aan de slag. De Business Analist brengt de huidige processen, problemen en wensen in kaart en bespreekt samen met de klant de gewenste (eind)oplossing. De UX-designer maakt vervolgens een mooi design waarbij de klant een gevoel en beeld heeft hoe de oplossing eruit komt te zien. Als de klant helemaal tevreden is dan gaat het ontwikkelproces van start. Het gehele ontwikkelproces bestaat uit het ontwikkelen van de software aan de hand van: de stories, technische controle (door Succeszo), functioneel testen (door Succeszo), testen klant, feedback verwerking en na akkoord van de klant wordt de software opgeleverd.

 

Bij Succeszo beginnen we graag klein met een snelle oplevering. Waarom? Dit is namelijk “tastbaar” en op deze manier kan het uitbouwen van de software op een georganiseerde en gestructureerde werkwijze plaatsvinden. Op deze manier landt de software ook geleidelijk binnen jouw organisatie.
Naast de oplevering van de software is het bij Succeszo mogelijk om meerdere diensten af te nemen waardoor Succeszo een totaaloplossing kan bieden. Deze diensten bestaan o.a. uit:

  • Data
  • Dashboards
  • Supportdesk
  • Securitytest
  • Implementatieproject door middel van handleiding, documentatie en/of training

 

Dit gebeurt allemaal vanuit het prachtige pand in Ridderkerk!