Onze diensten

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Van handmatig naar digitalisering

Voer je nog werkzaamheden uit waarvan je verwacht dat deze te automatiseren zijn? Vraag Succeszo om een analyse te maken van je processen.

Koppelen met bestaande software
Ook als je werkt met bestaande software, kan Succeszo in veel gevallen daarmee koppelen en je zo extra tools bieden die je eigen software nog niet heeft. Denk daarbij aan zaken als een planningstool, webapplicatie of dashboard.

Software nabouwen
Is je huidige software verouderd en is updaten geen optie? Succeszo kan bestaande software nabouwen. Op basis van nieuwe techniek en desgewenst in een geheel nieuw en verbeterd uiterlijk.Van data naar inzichten

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Data is een krachtig middel om grip te krijgen op de interne- en externe processen van de organisatie. Met de dashboards die wij maken, leggen de focus op de eindgebruiker. Data begrijpelijk maken, dat is waar wij in geloven.

Onze data specialisten kunnen een data traject volledig faciliteren, of bijspringen waar dat nodig is. Van het vergaren van data, het opzetten van verzamelpunten tot het integreren van diverse data bronnen in één of meerdere dashboards, bij ons ben je aan het juiste adres.


Ontdek onze data oplossingen

Ontwikkeling van nieuwe producten

Wil je een stap verder gaan en een idee laten ontwikkelen tot een native app of web platform? Daar helpen wij graag bij. Het vertalen en ondersteunen van ideeën doen we sinds onze oprichting.

Applicaties bouwen wij met het Mendix platform, dit is een low-code oplossing die flexibel ontwikkelen mogelijk maakt. Op deze manier kunnen we tot wel 6 keer sneller ontwikkelen.App ontwikkeling
Low-code Mendix
UX design
Integraties
SAAS
Conversie optimalisatie