Mansa & Succeszo

Ondernemersavond op 29 november 2022 om 19:30


Je bent van harte uitgenodigd om bij ons langs te komen. Tijdens die avond willen we met elkaar nadenken over het nut en noodzaak van data-analyse. Ook vertellen we hoe je als ondernemer kunt starten met het inzetten van dashboards.

De avond wordt georganiseerd door Succeszo en Mansa. Mansa is een stichting die zich inzet voor koken zonder open vuur. Hiervoor is de Mansa Stove ontwikkeld! Scroll naar beneden voor meer info.

We starten om 19:30 en sluiten rond 21:00 met een hapje en drankje. De locatie is de Veldschuur, Pruimendijk 137 in Ridderkerk.Direct aanmelden

Succeszo

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Data is een krachtig middel om grip te krijgen op de organisatie haar interne en externe processen. Wij maken dashboards met een focus op de eindgebruiker, data begrijpelijk maken - daar geloven wij in. Tijdens de ondernemersavond laten we voorbeelden zien en geven we een inkijkje in het nut en noodzaak van data. Ook vertellen we hoe het realiseren van een dashboard in zijn werk gaat.

Mansa

Drie miljard mensen in de wereld koken in huis met behulp van open vuur, wat een ernstige hoeveelheid luchtvervuiling binnenshuis veroorzaakt. Als gevolg hiervan sterven elk jaar meer dan 4,5 miljoen mensen, voornamelijk vrouwen en kinderen.

De missie van Mansa is om het aantal voortijdige sterfgevallen te verminderen met een betaalbaar schoon kookfornuis, ontwikkeld door Gambiaanse vrouwen en masterstudenten van de Technische Universiteit in Delft, Nederland.