MLM Netten B.V.

Binnen één week een nieuwe app

Een nieuwe applicatie, waarom?

Peter van MLM netten vindt het belangrijk dat zijn medewerkers extra gemotiveerd worden om hard te werken en dat ze daarvoor worden beloond. Hiervoor had hij een idee bedacht om per ‘element’ wat ze op een dag maken punten te laten verdienen. Voor de gespaarde punten krijgen ze dan een extra bedrag bovenop hun basissalaris uitgekeerd. Dit deden ze voorheen met Excel op hun telefoon, maar dat was niet handig om in te vullen.

Toen hij Succeszo tegenkwam vroeg hij of we hier niet een app voor konden maken, zodat het een stuk leuker en makkelijker werd om deze punten in te vullen. Daar waren we natuurlijk erg enthousiast over.

De kracht van Mendix en een korte doorlooptijd!

Een korte doorlooptijd werd zeer op prijs gesteld. Het realiseren van de applicatie is Succeszo binnen één week gelukt. Dat is mogelijk gemaakt door Mendix, het low-code platform waarmee de meeste ontwikkeling (modelering) gedaan wordt. Wel heeft vooraf aan het ontwikkelen een traject van requirements uitvragen plaats gevonden. Door goed af te stellen wat we moesten bouwen, konden onze ontwikkelaars volledig focussen op de oplevering.

Nu heeft MLM een applicatie waarmee ze onderweg van de opdrachten naar huis de punten in kunnen vullen. Het invullen van de punten kunnen ze voor zichzelf én collega’s doen. Zodat ook de chauffeur zijn of haar punten direct compleet zijn. Voor Peter is een beheerscherm ontwikkeld waarin hij gebruikers kan beheren, punten overzichten in kan zien en een uitdraai van de punten voor de boekhouding kan maken.

-

Peter
Operationeel directeur MLM netten